PubHunter, egy új közösségi platform!
2013. február 04. írta: kocsmablog

PubHunter, egy új közösségi platform!

PubHunter

> A Szifon.com cikke nyomán:
Múlt hét óta tölthető le ingyenesen az App Store-ból a PubHunter közösségi kocsma,- és partykereső mobilalkalmazás, melyet mindenképp érdemes letöltenetek, mivel egy teljesen új marketingeszköz és kommunikációs felület a vendéglátóhelyek számára is. Az applikáció funkciói közül kiemelkedik annak részletes keresője, mely jelenleg is több mint 1200 magyarországi vendéglátóhely adataiból szűr címre, árszínvonalra és szolgáltatásokra, de az adatbázis folyamatosan bővül. Felülete több platformon használható, ráadásul a PubHunter kuponrendszere számtalan kedvezményhez juttatja majd a felhasználókat.

Mi ez?

 

A PubHunter lényegében egy olyan innovatív mobilalkalmazás, amely egyesíti egy általános kocsmakereső, egy kuponoldal, és egy közösségi alkalmazás legnépszerűbb funkcióit, miközben rengeteg extra kényelmi és a felhasználóélményt fokozó lehetőséget tartalmaz, amelyek így egyben eddig egyetlen applikációban sem jelentek meg. Az applikáció Facebookon, webes felületen és mobilon keresztül is használható, ám a keresési funkció a mobilapplikációval offline is elérhető, miközben a felhasználó minden egyes bejelentkezés során ugyanazt a platformot látja. Számtalan funkciója és szolgáltatása ellenére ugyanakkor egy rendkívül egyszerűen használható, és innovatív grafikai megoldásokat, és menürendszert tartalmazó alkalmazásról van szó.

Miért jó ez nekem?

2013-01-11 17.35.59 2013-01-11 17.27.20

A PubHunter egyik legnagyobb előnye a már jelenleg több mint 1200 magyarországi kocsmát, pubot és szórakozóhelyet tartalmazó mögöttes adatbázisa, amely folyamatosan bővül a helyszínekkel, de az éppen aktuális programokkal, bulikkal, fesztiválokkal is. Mindezeket egy igen részletes, de egyszerűen használható összetett keresővel találhatják meg a felhasználók: szűrhetnek távolságra, árra, de a pubok által nyújtott legkülönbözőbb szolgáltatásokra is (csocsó, kerékpártároló, free-wifi, ital akciók, állatbarát hely stb.).

Screen Shot 2013-02-03 at 17.03.14

Az alkalmazás keresési funkciója offline is működik, így adott esetben internetes hozzáférés nélkül is kereshetnek benne a szórakozni vágyó fiatalok. Van benne news feed, valamint a facebook logint követően folyamatos check-in és megosztási lehetőség, illetve megnézheted azt is, hogy hol vannak épp a barátaid. Tartózkodási helytől függő, városra lebontott azonnali taxi hívási lehetőség is, valamint egy kuponrendszer, mellyel hamarosan számtalan kedvezményt kínálhatnak vendégeiknek a szórakozóhelyek. 

Youtube Csatorna

„Igyekeztünk egy olyan alkalmazást fejleszteni, amely valóban a bulizni járó fiatalok igényeit szolgálja ki, legyen szó a saját profiljuk kialakításáról, kedvenc kocsmáik összegyűjtéséről, folyamatos italakciókról, vagy a későbbiekben elérhető partyfotó-feltöltési funkcióról.” – magyarázza Józsa Ferenc.

Screen Shot 2013-02-03 at 17.03.37

Engem azonnal megnyert az alkalmazás, szerintem a világon egyedülálló módon próbál közösséget kovácsolni, és emiatt egy félelmetesen jó fejlesztésről van szó. Nagyon tetszenek a fejlesztők elképzelései, hogy hogyan tudnánk még jobban birtok venni, és komoly információval ellátni egy helyen ezt a sok kocsmát, szórakozóhelyet. Érdemes a facebook oldalukat is követni, hogy megtudjátok, mik a legfrissebb fejlemények. Természetesen az app ingyenesen tölthető le az App Store-ból:

PubHunter PubHunter
Ár: 0 EUR
Méret: 15.59 MB
Verzió: 1.1
Értékelés: (21 Ratings)
show in iTunes

A bejegyzés trackback címe:

https://pubhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr925086387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása