A hét legjobb mobilappjai között
2013. február 09. írta: kocsmablog

A hét legjobb mobilappjai között

PubHunter

> Az [origo] techbázis cikke nyomán:
Januárban jelent meg, ám mostanra javították ki a hibák nagy részét a PubHunter nevű magyar kocsmakereső alkalmazásban. A szoftver számos paraméter szerint tud szórakozóhelyet ajánlani, még egy olyan helyet is sikerült vele megtalálnunk, ami rendelkezik rexasztallal. Elvben arra is képes, hogy éjszaka segítsen taxit keresni, ám ez a tesztelésre használt eszközünkön nem működött. A program bulikat, koncerteket is tud ajánlani, ami hasznossá teheti péntek esténként. Egyszerűbb egy appban szétnézni, mint az összes szórakozóhely Facebook oldalán megkeresni, hogy mi az ajánlat arra az estére.

Miért jó? Az app egészen jó adatbázissal rendelkezik. Ráadásul nem csak azt tudja, hogy meddig van nyitva az adott kocsma vagy milyen számon kell asztalt foglalni, hanem azt is, mennyibe kerül a legolcsóbb sör. Egyetemista barát.

Miért nem jó? A PubHunter félkész alkalmazás látszatát kelti. Nem működik még minden, és néhány nézetben még csak a tesztadatok látszanak - más okot el nem tudunk képzelni, hogy a program februárban a 2013-as Balaton Soundot ajánlja a következő jó partinak.

Ár: ingyenes
Platform: iOS, Android
Link: http://itunes.apple.com/app/id537624871
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delightsolutions.pubhunter

A bejegyzés trackback címe:

https://pubhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr875086365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása